היריון או השתרשות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון או השתרשות???
    דנה
    27/08/2015

שלום דר', אני בת 32, בריאה בד"כ, לוקה ב"השימוטו" אך מאוזנת. ב-5.7.15 עברתי הפלה עם כדורי ציטוטק בעקבות התפתחות לא תקינה של העובר (אני הייתי בשבוע 9, והעובר הפסיק להתפתח בשבוע 6). חשוב לציין שזהו ההיריון הראשון שלי, והוא היה ספונטני. ב-26.7.15- קיבלתי מחזור. עשיתי ביקורת של הרחם- הרחם נקי, אך נוצרה ציסטה של 33X25 מ"מ (מתאימה לפרופיל של תפקודית). עד ההפלה כל המחזורים שלי היו מדוייקים מאוד (אפילו בשעות!!!) כל 28 יום. כעת-הייתי צריכה לקבל מחזור ב-23.8.15, ולא קיבלתי. עשיתי בדיקת בטא אתמול (26.8.15), והתוצאה של הבטא: פחות מ-2. פרוגסטרון 9.4 tsh-1.9 יש לי מאתמול הפרשות חומות בהירות, לרוב, שלא מצריכות תחבושת. אין תסמיני מחזור שאני רגילה אליהם: התנפחות של השדיים, כאבי בטן... אני קצת מבולבלת.... האם עדיין יש סיכוי שאני בהיריון בעקבות ביוץ מאוחר? או שאני משובשת הורמונלית ממה שהגוף שלי עבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון או השתרשות???

הוספת תגובה

• היריון או השתרשות??? - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    29/08/2015

אנחנו לא מפענחים תשובות מעבדה.
    לפי בדיקת bHCG את לא בהריון.
    תפני לרופא המטפל לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו