שאלה דחופה בקשר לגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקשר לגלולות
    הדר
    31/08/2015

שלום רב,
    רק אציין שהשאלה שלי דחופה מכיוון שאני מתחתנת עוד חודש וחצי.

אני בת 27. לאחר שלקחתי גלולות במשך 5 שנים החלטתי להפסיק למספר חודשים מכיוון שעשו לי פיגמנטציה באזור שמעל השפתיים.
    במהלך החודשים שהפסקתי המחזור היה סדיר למשך חודשיים ועכשיו כשהגיע הזמן שאקבל שוב, המחזור מאחר כבר ב5 ימים.
    מכיוון שאני מתחתנת עליי לחזור לקחת את הגלולות רצוף כדי שלא אקבל מחזור בזמן החתונה וגם 7 ימים לפני הטבילה במקווה.
    השאלה שלי האם אני יכולה להתחיל שוב לקחת את הגלולות עכשיו? (כשאני נקייה מהן 3 חודשים) או שאני חייבת לחכות ליום הראשון של המחזור כדי להתחיל מחדש?

תודה
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה בקשר לגלולות

הוספת תגובה

• שאלה דחופה בקשר לגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/09/2015

את יכולה להתחיל עכשיו אבל אז לא ברור מתי תדממי.. מציעה לך לקחת כדור לזרור מחזור ואז להתחיל עם הגלולות ביום הראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את הכוונה

הדר
    01/09/2015

תודה על התשובה
    רק לא הבנתי את הכוונה בכדור לזרור מחזור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    01/09/2015

פני לרופא נשים שיתן לך כדור לזרוז מחזור וביום הראשון למחזור התחילי את הגלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו