גלולות אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות אחרי לידה
    דניאלה
    01/09/2015

שלום רב, ילדתי לפני כמעט ארבעה שבועות ואני מניקה הנקה חלקית. עדין יש לי את הדימום שאחרי לידה ורציתי לדעת אם עלי להתחיל כבר לקחת גלולות. החלטתי לקחת גלולות משולבות ולהפסיק עם ההנקה כשאתחיל לקחת אותן. בעבר הייתי לוקחת מליאן ויש לי חפיסה נוספת. רציתי לדעת אם עלי להתחיל כבר לקחת את הגלולות ואיך זה עובד? האם אקבל מחזור? אני מעדיפה לקחת שתי חפיסות יחד היות ואני שומרת נידה, האם זה אפשרי? אהיה מעוניינת לעבור לגלולות שלוקחים אחת לשלושה חודשים , האם זה יהיה אפשרי אחרי לקיחת מליאן? יש לי תור לרופא נשים רק עוד שבועים ואני רוצה לדעת כיצד לנהוג לצורך מניעת הריון. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות אחרי לידה

הוספת תגובה

• גלולות אחרי לידה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/09/2015

מתחילים גלולות לאחר בדיקת רופא נשים כמקובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולה למניעת הריון לאחר לידה

בתאל
    30/09/2015

אני כמעט חודשיים לאחר לידה, את הווסתם הראשון לאחר הלידה קיבלתי לפני כשבוע וחצי. אני מעוניינת לחזור לקחת גלולות למניעתודה הריון, מליאת.
    האם אני חייבת לחכות לווסת הבאה או שאני יכולה ליטול את הגלולות כבר מעכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולה למניעת הריון לאחר לידה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2015

חכי לוסת הבאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו