מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת גלולותרעות03/09/2015
שלום,
אני משתמשת מזה שלוש שני בטבעת נוברינג. ביום שני האחרון הכנסתי טבעת שלישית רצופה. בעוד שלושה שבועות אני עתידה להוציא את הטבעת ולקבל את הוסת שלי כרגיל. היום הייתי אצל רופא הנשים עקב תסמינים של שחלות פוליציסטיות שהחלו-אקנה ושיעור פלומתי על הפנים לאורך תקופה (בעבר אובחנתי פולציסטית ולכן הקישור בין השניים). הרופא רשם לי גלולות דיאנה חזקות יותר ונתן לי בדיקות הורמונליות לבצע במהלך המחזור הקרוב. את הגלולות החדשות הוא אמר לי להתחיל בתום הוסת הקרובה.
רציתי לשאול האם אני יכולה להפסיק שבוע הבא את הטבעת, משמע להוציאה, לעשות הפסקה של שבוע לצורך קבלת מחזור ולהתחיל ליטול את גלולות הדיאנה היות וזאת הטבעת השלישית במספר הרצופה? או שמא אני חייבת לחכות עכשיו שלושה שבועות ואז לעשות הפסקה ולהתחיל?
הרי הגוף איננו יודע כמה זמן עבר היות ואני כבר זמן ממושך לא קיבלתי וסת ונטלתי את הטבעת.
אני רוצה לעשות את השינוי בטרם החזרה ללימודים משום שבמידה ויהיו תופעות לוואי אוכל להתמודד איתן בטרם הלחץ ולבצע כבר את השינוי!
מקווה להבהרה והרגעה..
תודה רבה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2015אין בעייה, לאחר סיום החפיסה האחרונה של המדבקות יש להתחיל ליטול את הגלוו ת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רעות04/09/2015הכוונה לא הובנה. הכנסתי טבעת השבוע, שלישית ללא הפסקות וברצוני להוציאה בשבוע הבא מבלי להמתין 3 שבועות, לבצע את שבוע ההפסקה על מנת לקבל וסת ואז להתחיל את הדיאנה..
זה תקין? או שחייבת לחכות שלושה שבועות עם הטבעת? שוב, מדובר בטבעת שלישית רצופה ללא מחזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?