דחוף!!! גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!! גלולות
    אלמונית
    04/09/2015

אני לאחר ניתוח הגדלת חזה וגם נטילת אנטיביוטיקה ולא רציתי החודש לקבל ווסת אז אמרו לי שאם אני יחבר את החפיסה של הגלולות אני לא יקבל. בדרך כלל אני מסיימת את החפיסה ביום שני, ומקבלת את הווסת ביום חמישי או שבת בין 3-5 ימים מסיום החפיסה. סיימתי את החפיסה ביום שני ויום למחרת חיכתי ללילה כדי לחבר עוד חפיסה ולקחת גלולה, עוד לפני שנטלת את הגלולה ביום שלישי יום לאחר שסיימתי את החפיסה הראשונה, הופיע לי דימום בשתן כמו ווסת,אפילו לא הייתה לי הזדמנות לחבר את החפיסה כי עשר הופיע לי בווסת אבל בכל זאת לא התייחסתי חשבתי שזה לא הגיוני שקבלתי וחברת חפיסה נטלתי גלולה ראשונה מה חפיסה השניה, ביום שלישי. יום למחרת הווסת עדיין המשיכה אבל לא דימום כמו תמיד מועט ביחס לתמיד עדיין המשכתי ולקחתי עוד גלולה גם ביום רביעי שזו הגלולה השנייה מהחפיסה שחברתי, ביום חמישי כאשר ראיתי שעדיין ממשיך הווסת כבר לא נטלתי עוד כדור והפסקתי את החפיסה השניה. לא יודעת אם עשיתי נכון שהפסקתי ואם כן אז האם לעשות את ה7 יום הפסקה מהחפיסה הראשונה שסיימתי ביום שני. או מיום רביעי שהפסקתי לקחת מהחפיסה השניה שחברתי, את השתי גלולות אשמח למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!! גלולות

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    04/09/2015

זה לא מחזור,זה דימום שנהיה בגלל שחיברת בין שני החבילות,חבל שהפסקת. ממליצה לך להתחיל מחדש ביום הראשון למחזור האמיתי,זה דימום שיפסק זה לא מחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

אלמונית
    05/09/2015

אז כנראה שבאמת התחיל לי מחזור אמיתי אחרי שהפסקתי אבל לא לקחתי גלולה ביום הראשון של המחזור גם לא כל כך ברור לי מתיי המחזור האמיתי ומתיי סתם היה הדימום אס מתי אני יוכל להתחיל עם הגלולות חפיסה חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף!!! גלולות - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    05/09/2015

לא ברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו