גלולות יאז והשפעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יאז והשפעות
    דנית
    07/09/2015

שלום,אני נוטלת גלולות יאז כארבע חודשים קראתי שישנם תופעות לוואי נורמיולת וישנם חמורות אשר צריך לפנות ישר לרופא.
    אני חיילת ואני לא מצליחה להזמין טור,בפעם הארונה שהייתי ספרתי לרופא שאני לא מקבלת מחזור בגלולות הלבנות ורק בתחילת החפיסה הבאה ישנם דימומים הוא אמר שזה נואמלי ולהמשיך כרגיל.
    בזמן האחרון ישנם תופעות שמדאיגות אותי כמו סחרורת שהייתה לי פעם אחת בהתחלה קראתי שזה תופעות לוואי שקורות וזה נורמלי אך היום היה לי טישטוש קל בראייה לזמן של כמה שניות וכאבי ראש.
    אני בעלת עודף משקל ואני מפחדת שכל התעופות האלה מסוכנות.
    זה תופעות לוואי נורמליןת שקורות או שאליי להפסיק תשימוש בגלולות?והאם אפשר לינטול וויטמינים עם נטילת גלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יאז והשפעות

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    07/09/2015

מציעה לך להמשיך לקחת בנתיים עד סיום החפיסה ובנתיים לפנות לרופא המשפחה שלך לבקשת בדיקת דם עבור סוג הגלולות שאת לוקחת כדי לראות אם הגלולות מתאימות לך,אין מה לעשות חייבת לקבוע תור כדי לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות יאז והשפעות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/09/2015

קבלת תשובה בפורום אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה פורום?

דנית
    08/09/2015

לאן עליי לפנות בכדי שתעזרו לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו