שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    אנונימית 17
    19/09/2015

אני כבר לא יןדעת מה לעשות.. הייתה לי דלקת בדרכי השתן תקופה ולקחתי אנטביוטיקה.. בזמן הדלקת גם היו לי סתם התקפים של צריבות נוראיות בנרתיק.. הם היו מדכאות אותי למשך כל היום.
    עכשיו הסתיימה הדלקת.. ולאחר כמה זמן קיימתי יחסי מין עם חבר שלי (לא מוגנים ואני על גלולות), לאחר כמה זמן הרגשתי נפיחות בנרתיש וכאב שירד אחרי כמה זמן.
    היום ״קיימתי״ שוב יחסי מין.. ובכלל לא הצלחתי.. הכאב היה בלתי נסבל לרגע.

אני גרה ברמת הגולן ואין פה ממש רופאי נשים זמינים.. ואני לא יודעת מה זה יכול להיות.. כי גם שדיווחתי על הצריבה בנרתיק לרופא אז, הוא לקח את זה כחלק מהדלקת בשתן.
    הבעיות האלה הורסות לי את היום.. ואני לא יכולה לשתף את אימי בבעיה של יחסי המין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    19/09/2015

האם שורף לך גם בזמן קיום יחסי המין או רק אח"כ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימית
    19/09/2015

כואב שנוגעים בזה זה לא ממש שורף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה! - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    19/09/2015

אי אפשר לייעץ משהו ללא בדיקה. את חייבל להבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו