דחוף!! קנדידה שאינה עוברת?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!! קנדידה שאינה עוברת?!
    לי
    19/09/2015

שלום, אני בת 32 ובריאה.
    אני בנופש בתאילנד וחשה גירוד מציק מאוד בשפתיים,בדומה לשני מקרי עבר שנקבעו כקנדידה (פירוט בהמשך).ללא הפרשות עדין,כמו בעבר.
    הדבר החל לאחר כניסה לג׳קוזי (יחסי מין עם פרטנר קבוע ונוטלת גלולות מליאן) לפני כארבעה ימים. נטלתי כדור עם חומר פעיל 150mg fluconazole ובאותו הערב גם נר 500mg clotrimazole.
    חשתי הקלה ביום שלמחרת אך הבעיה חזרה.
    אמרו לי שבתאילנד אין את נרות הפולידין - מה עלי לעשות???

פירוט מקרי קנדידה בעבר:
    לפני כשנתיים קרה לי דבר דומה לאחר שהייה בג׳קוזי.לפי זכרוני טיפול בנר/ות של אגיסטן וקרם בלבד לא עזר.פניתי לרופא נוסף שנתן לי כדור לבליעה ואולי גם נרות פולידין , דבר שפתר את הבעיה.
    אציין שהיה מקרה נוסף- טיפול שסייע לפני כשלוש שנים במקרה של קנדידה וגינלית מאובחנת במעבדה:קרם,כדור,נרות פולידין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף!! קנדידה שאינה עוברת?! - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    19/09/2015

מה עלי לעשות???

--- לפנות לבדיקה גינקולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

לי
    20/09/2015

ד''ר מיכאל פרידמן, תודה רבה על תשובתך אך כפי שאולי הנחת - היא אינה עוזרת לי כיוון שכפי שרשמתי - אני על אי מבודד בתאילנד ללא נגישות לרופא מתאים.
    תשובתך אכן טובה, למי שנגיש לשירותי הרפואה - לא לי.
    אם תוכל להתייחס לשאלה המקורית - אודה לך (כמו כן, התשובה תוכל לעזור לאחרות במצבי)

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה למענה מאחד הרופאים

לי
    22/09/2015

להודעה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו