כאבים עזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים
    מור
    26/09/2015

יש לי חבר שנתיים והוא היה הראשון שלי כבר במשך חצי שנה שנה אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים לאחר קיום יחסי מין או לפעמים גם במהלכם ... ותופעה זו גוררת אחריה גם דלקות בשתן חוזרות ונשנות וכאבים בלתי נסבלים..איך אפשר לטפל בכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עזים

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    26/09/2015

שלום לך,זו תופעה מוכרת לחלוטין אצל בנות שמתחילות לקיים יחסי מין בשנים הראשונות שלהן ומשפיע רגשית עליהן במהלך חייהן,אני גם סבלתי מזה ולכן מבינה מאוד את הרגשותייך,יכול להיות שיש לך וסטבוליטיס,או דלקת נרתיקית,פטריה ועוד.. לא אוכל לתת לך תשובה מדוייקת ללא בדיקה,תפני לרופא נשים ותספרי לו את הבעיה. בהצלחה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים עזים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/09/2015

פני לבדיקת רופא נשים. יכול להיות שיש בעיה אנטומית שגורמת לכאבים ולדלקות חוזרות בדרכי השתן אבל יכול להיות שאת סובלת מתגובה של רגישות יתר עורית בפתח הנרתיק שנקראת וסטיבוליטיס ויש גם לזה טיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו