דימום שחור וגושי וכאבים עזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום שחור וגושי וכאבים עזים
    ד``ר ליאורה אברמוב
    30/09/2015

היי
    אני קרן בת 21.
    יש לי איזו שהיא בעיה כבר כמה חודשים למעשה, אם לא כבר כמעט שנה

פקדו אותי הרבה בעיות שהתעסקתי בהם בשנה האחרונה ולכן לאפניתי לטיפולרפואי לגבי הבעיההזו ספיציפית עדייין.

יש לי כבר כמעט שנה מחזור שחור חום, גושי, ומועט ביותר. התחלתי לקחתגלולות לפני שנתיים וחצי לערך. לפני שלקחתי גלולות היה לי מחזור חולני זה נקרא- מלא דם בכמויות אדירות, וכאבים עזים. מאז שלקחתי גלולות הכל התמתן בצורה קיצונית. כבר אין כאבים ודם מאוד מועט.לפני שנה וחצי החלפתי לגלולותגינרה.. חשוב לציין שאני סובלת מכאבים ביחסי מין מאז שהתנסתי בפעם הראשונה לפני 3 שנים.. נסיתי את כל הרופאים ושום דבר לא עזר, כולם אומרים שהכל תקין למראה עין..ואני שואלת שאלה כזו- האם המחזור השחור הוא משהו שצריך לטפל בו או שזה בגלל הגלולוץ? והאם יכול להיות קשר בין המחזור שלי לכאבים? משהו ברחם? מיואשת כבר... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום שחור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2015

א. המחזור המועט הכהה קשור לגלולות ואין מה להלחץ
    ב. לגבי כאבים בקיום יחסי מין יש לך כנראה וסטיבוליטיס כדאי לפנות למומחה לנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו