רגישות לזרע בן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לזרע בן הזוג
    אנונימי
    04/10/2015

אני והחברה מקיימים יחסי מין כבר 3 חודשים
    היו לה כמה פעמים דלקת בשתן ותמיד היה שורף לה עם היינו רוצים לשכב שוב אחרי חצי שעה (הייתי גומר בפנים)
    בכל אופן לאחרונה היו לה כאבים ממש חזקים והשפתיים של הפוט שלה היתנפחו וגם כאב לה בבטן עצמה וירד לה דם פעם אחת כשעשתה פיפי ..כשהיא הלכה לביקור רופא מהצבא
    הוא שאל אותה כמה שאלות ואם אני לא טועה בדק את השתן שלה ואמר לה שהיא אלרגית לזרע שלה ..
    אני אישית זוכר שגם האקסית שלי סבלה מאותם תסמינים קבועים במשך שנתיים איתי והבנתי שזה מאוד נדיר הרגישות הזו אז מה הסיכוי שבאמת מדבור באלרגיה לזרע שלי ולא באיזו מחלת מין או פטריה שקראתי שמתבלבלים לפעמים בינהם
    חשוב לי לציין שאני שכבתי אם יחסית המון נשים בלי קונדום
    בבקשה אני מחכה לתשובה בתקווה שיש משהו בדברים שאני אומר כי מאוד מתסכל לשמוע משהו כזה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לזרע בן הזוג

הוספת תגובה

• רגישות לזרע בן הזוג - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/10/2015

קשה לאבחן אלרגיה לזרע. נסו לקיים יחסי מין עם קונדום או שתגמור בחוץ ותראה אם זה יפתור בעיה.
    אם לא אז הבעיה שלה אחרת ולא קשורה לזרע שלך אלא יש לה רגישות בפתח הנרתיק שדורשת טיפול אחר לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו