אקטרופין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקטרופין
    נינא
    04/10/2015

אני אשה בת 42 אמא ל 4 ילדים סובלת מצריבה ואי נוחות בנרתיק ובאיזור המין החיצוני מזה חודשיים, השתמשתי בנרות דלאצין ונרות קלוטרי אחר כך באוגמנטין שזה עזר לי יותר ובסוף עשיתי תרבית משטח בנרתיק והתוצאה העידה על דלקת בנרתיק בנוסף לדלקת בשתן ,השתמש ב ציפרודקס 500 ודוקסילין 100 למשך 7 ימים , אני עם שיפור ניכר אבל לא בריאה לגמרי עדיין צורב , בדיקת PAP תקינה .
    לאחרונה עשיתי בדיקה קלפוסקופיה הרופא אמרה שיש לי אקטרופין השאלה שלי :
    1)האם כל מה שעברתי הוא תוצאה לאקטרופין ?
    2)האם עדיף לצרוב אותו למרות שזה לא מדמם ?
    3)האם ניתן לבקש תשתוש במהלך הצריבה ( הרופא אמר שמספיק לקבל אופטלגין לפני הצריבה )?
    אני מודה לכם ומבקשת להתייחס לשאלות שלי בהקדם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקטרופין

הוספת תגובה

• אקטרופין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/10/2015

אין קשר בין האקטרופיון לצריבה באברי המין החיצוניים ממנה את סובלת. לךצריבת אקטרופיון מספיק כדור נגד כאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אני מבקשת עזרה בעוד שאלה

נינא
    06/10/2015

במידה והאקטרופין לא מדמם האם כדאי לצרוב אותו ?
    בקשר לצריבה באברי המין : האם זה מחייב התייחסות או בדיקות ? אני צריכה להתרגל לזה או שיש מה לעשות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אני מבקשת עזרה בעוד שאלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/10/2015

אין שום סיבה להתרגל לצריבה באברי המין צריך לטפל ולפתור לך את הבעיה לגבי האטרופיון לא יודעת לתת לך תשובה צריך להתיעץ עם הרופא המטפל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו