מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקטרופיןנינא04/10/2015
אני אשה בת 42 אמא ל 4 ילדים סובלת מצריבה ואי נוחות בנרתיק ובאיזור המין החיצוני מזה חודשיים, השתמשתי בנרות דלאצין ונרות קלוטרי אחר כך באוגמנטין שזה עזר לי יותר ובסוף עשיתי תרבית משטח בנרתיק והתוצאה העידה על דלקת בנרתיק בנוסף לדלקת בשתן ,השתמש ב ציפרודקס 500 ודוקסילין 100 למשך 7 ימים , אני עם שיפור ניכר אבל לא בריאה לגמרי עדיין צורב , בדיקת PAP תקינה .
לאחרונה עשיתי בדיקה קלפוסקופיה הרופא אמרה שיש לי אקטרופין השאלה שלי :
1)האם כל מה שעברתי הוא תוצאה לאקטרופין ?
2)האם עדיף לצרוב אותו למרות שזה לא מדמם ?
3)האם ניתן לבקש תשתוש במהלך הצריבה ( הרופא אמר שמספיק לקבל אופטלגין לפני הצריבה )?
אני מודה לכם ומבקשת להתייחס לשאלות שלי בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטרופין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/10/2015אין קשר בין האקטרופיון לצריבה באברי המין החיצוניים ממנה את סובלת. לךצריבת אקטרופיון מספיק כדור נגד כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני מבקשת עזרה בעוד שאלה
נינא06/10/2015במידה והאקטרופין לא מדמם האם כדאי לצרוב אותו ?
בקשר לצריבה באברי המין : האם זה מחייב התייחסות או בדיקות ? אני צריכה להתרגל לזה או שיש מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני מבקשת עזרה בעוד שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/10/2015אין שום סיבה להתרגל לצריבה באברי המין צריך לטפל ולפתור לך את הבעיה לגבי האטרופיון לא יודעת לתת לך תשובה צריך להתיעץ עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?