פוסטינור והטלת שתן מרובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור והטלת שתן מרובה
    גופי
    07/10/2015

שלום רב, בשבוע שעבר קיימתי יחסי מין לא מוגנים בעת המחזור (ביום השלישי או הרביעי), ולמרות שהיה מדובר במשגל נסוג החלטתי ליטול פוסטינור. השבוע עבר ללא תופעות עד שאתמול חשתי בכאבי מחזור קלים מאוד, צריבה במתן שתן וכמו כן החל דימום (קל, לא ניתן לומר ששוב הגיע מחזור). המדאיגה אותי מכל היא העובדה שקיימת גם הטלת שתן מרובה, לא רק הרגשה שצריך, אלא באמת יש ופעמים רבות. הייתי אצל רופאת נשים וזו רשמה לי אנטיביוטיקה, אך לא הפנתה לבדיקת היריון. האם הטלת השתן המרובה קשורה לפוסטינור? האם הדימום קשור לפוסטינור? האם אוכל לגלות כבר בשלב זה, לאחר שבוע מקיום היחסים, היריון באמצעות בדיקת דם??? ומה הסיכוי בכלל להכנס להיריון בעת המחזור?! ועוד עם פוסטינור שנלקח 13 שעות לאחר היחסים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור והטלת שתן מרובה

הוספת תגובה

• פוסטינור והטלת שתן מרובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/10/2015

דימום קשרו לפוסטינור
    רק אחרי שבועיים מקיום יחסי מין תוכלי לדעת אם נקלטת להריון
    השתנה מרובה לא מתאימה לתופעות לואי של פוסטינור או להריון יותר מתאים באמת לדלקת בשתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו