לחוצה עזרתכם בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה עזרתכם בבקשה
    שיראל
    14/10/2015

שלום אבקש את עזרתם, השתמשתי שנה בגלולות דיאנה, כיוון שהגלולות גרמו לי לדיכאון ומצב רוח ירוד, החלטתי להפסיק להשתמש בהן ולעבור להשתמש בקונדומים. באופן כללי (ללא גלולות) המחזור שלי סדיר ומגיע כל 28 ימים. החודש קיימתי יחסים פעם אחת סביב הביוץ עם קונדום, בדקנו את הקונדום אחר כך וראינו שהוא לא קרוע או משהו כזה. (במהלך כל החודש השתמשתי באובסטין קרם המוחדר לנרתיק באמצעות מוליך שרשמה לי הרופאה בגין יובש- ואולם לא ראיתי הנחיה כלשהי בעניין פגיעה בלטקס על הקרם) היום הוא היום השני לאיחור במחזור מה הסיכוי שאני אכן בהריון אם בדקנו וראינו שהקונדום לא נקרע? מה יכולה להיות סיבה נוספת לאיחור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה עזרתכם בבקשה

הוספת תגובה

• לחוצה עזרתכם בבקשה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/10/2015

עשי בדיקת שתן לשלול הריון
    ותדעי מיד מה מצבך
    הסבירות להריון נמוכה מאוד אבל לא בלתי אפשרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - המשך עדכון

שיראל
    15/10/2015

עשיתי אתמול בדיקה היא יצאה שלילית המחזור עדיין לא מופיע מה יכולות להיות הסיבות לכך, ומה אני אמורה לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - המשך עדכון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/10/2015

פני לרופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו