Toa שחלה שמאלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Toa שחלה שמאלית
    רוזי
    17/10/2015

שלום רב דוקטור יקר והתנצלותי על ההודעה הארוכה.
    אני אחרי שבוע אשפוז בבית חולים ואודה לך באם תענה לי על שאלותיי. אני בת 49 בגיל המעבר לא קיבלתי מחזור כבר כשנה אולם לפני כחודש דימומים קשים קלים לסירוגין במשך 4 שבועות ולאחר מכן הסיפור הבא.
    Salpingitis and oophoritis not
    specified as acute, subacute ,or chronic. LT TOA .
    בבדיקת us ראשונה- רחם 32×81 רירית 3 ממ.שחלה שמאל בדוגלאס לא תקינה.מורכבת ממצא ציסטי כ 2 סמ ובצמוד לו חצוצרה מורחבת ל-4 סמ מסתכם בקונגלומרט בגודל 6 סמ המכיל שחלה וחצוצרה וסביב הנל נוזל חופשי בכמות מעטה. לאחר 4 ימים גודל הקונגלומרט 5.4 סמ נוזל מקיף הממצא לחא נוזל חופשי בדוגלאס. תרבית שתן ללא צמיחה ת.ד שליליות משטח נרתיק gbs בודדים. לסיכום: toa משמאל.מעבדה-בקבלה 13 אלף לוקוציטים המוגלובין 10.6.כימיה עלייה קלה באניזימי כבד 51 ast ו-alt 114 בהמשך ירידה ל 34 ו 70 בהתאם. בשבוע אשפוז קיבלתי אנטיביוקה דרך הוריד רוצפין פעם ביום ודוקסילין ופלג'יל. לאחר 14 ימי אנטיביוטיקה בסהכ בביקורת אבצס בשחלה בגודל 2.5 סמ. שאלותיי: 1. האם האבצס ייעלם ללא טיפול 2.יש סיכוי שזה גידול 3.האם יש סיכוי שזה יחזור 4.אני בקבוצת סיכון לסרטן השד האם יש לקחת זאת בחשבון באופן הטיפול והאם מעקב מספיק או שצריך להוציא את זה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Toa שחלה שמאלית

הוספת תגובה

• Toa שחלה שמאלית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/10/2015

מורכב ולכן מציעה לך לפנות לרופא נשים המכיר אותך עם כל השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו