מאוד דחוף בבקשה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד דחוף בבקשה ..
    נינה
    26/10/2015

אני מעלה תמונה כדי להמחיש ואני ממש מצטערת מראש - זה נראה מגעיל ,
    אין לי לאן לפנות .. ניסיתי להיכנס לגינקולוג בלי תור ולא מוכנים לקבל אותי עד יום רביעי או חמישי .. הייתי אצל רופא משפחה כהכל רק התחיל והוא נתן לי אנטיביוטיקה ומשחת -טבע קוטן- אבל זה לא עוזר .. הייתי אצלו שוב אחרי שהגניקולוגית לא רצתה לקבל אותי והוא נתן לי הפנייה לבדיקות דם ושתן ..
    זה התחיל לפני כשבוע מסתם צריבה קטנה באזור .. אחרי זמן מה התחיל להתנפח וצריבה בשתן .. אחרכך הופיעו פצעים קטנים ושורפים .. ועכשיו אחרי הטיפול שלא עזר זה התנפח בצורה כזאת ויש שם גם חלק קטן כהה .. אני ממש מפוחדת ומתפתלת מכאבים .. לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות .. כמו מה זה יכול להיות ? איך מטפלים או מרגיעים את המקום ? לפחות עד שאצליח להגיע לרופא ... אני ממש מפחדת שזה יחמיר .. אפילו במקלחת מים כפוגעים באזור זה שורף אימים . ועוד בנוסף לכל התחיל לי המחזור ואין לי אפשרות ללכת עם טמפון אז כל היום זה משתפשף עם הפד :(
    אני פשוט סובלת ובאמת לא יודעת למי לפנות ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד דחוף בבקשה ..

הוספת תגובה

• בבקשה

נינה
    27/10/2015

בבקשה זה מחמיר ..
    הייתי בביקור רופא , הוא נתן לי משחה
    בלי לראות בלי להסתכל
    ולא הפנה אותי לשום מקום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד דחוף בבקשה .. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/10/2015

בקשי הפניה דחופה למיון נשים אם לא נותנים לך שרות גינקולוגי דחוף בקופח
    זה יהול להיות בעיה זהומית שדורשת טיפול אחר לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו