חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    ליאת
    01/11/2015

שלום רב ד"ר,

אני בת 35, אם לשני בנים, מושתלת דפיברילטור וקוצב, החלטנו שלא להביא יותר ילדים לעולם והתחלתי ליטול גלולות, ניסתי כמה סוגים, היום לוקחת מרסילון.
    כבר חצי שנה מהיום שהתחלתי אני מרגישה ירידה נכרת בחשק המיני, היות ואני מושתלת דפיברילטור הקרדיולוג שלי לא ממליץ על התקן תוך רחמי היות ויש סבירות לזיהום שלא כדאי "שאתקל" בו.
    2 שאלות לי ואודה לך מאוד אם תעזור לי, ראשית, האם סיכון הזיהום ממשי והאם יש התקן שהוא ללא זיהום ?
    שאלה שנייה, מה האופציות העומדות לפני במידה ואין אופציה של התקן, חייבת להיות דרך (לא קונדומים) אחרת.
    שוב אודה מאוד לתשובתך, ממני המתוסכלת מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• חשק מיני - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/11/2015

ניתן להחליף גלולות כי יש גלולות שפחות גורמות לירידה בחשק המיני. וכדאי לעשות הערכה הורמונלית וסקסולוגית כדי לראות אם אין סיבות אחרות חוץ מהגלולות לירידה בחשק המיני. התקן הוא פעולה חודרנית שיכולה לגרום לזהומים אומנם נדיר מאוד אבל בהחלט יכול לקרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו