ביופסיה - עזרה בבקשה בחרדה גדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה - עזרה בבקשה בחרדה גדולה
    אדית
    02/11/2015

שלום,
    אני בת 54 ללא מחזור. היה לי דימום קל וקצר שלאחריו עשיתי בדיקה ידנית אצל גניקולוגית, בדיקת פאפ ואולטרסאונד.
    שתי הבדיקות הראשונות יצאו תקינות אבל באולטרה סאונד נאמר לי שרירית הרחם עבה מדיי 7.6 ואני חייבת לעבור ביופסיה.
    היות ואני לא בארץ וחרדה למשמעות הדבר האם אוכל לקבל אסבר איך מתבצעת הביופסיה? האם בהרדמה מלאה? האם היא מסוכנת? והאם משמעות עובי הרירית היא חד משמעית מצב לבעיה מסוכנת.
    אשמח לכל מידע אני ממש במצוקה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביופסיה - עזרה בבקשה בחרדה גדולה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/11/2015

ההסטרוסקופיה והגרדה הן פעולות קלות וגם אם מתבצעת הרדמה כללית היא מאוד קצרה וקלה ואין מה לחשוש. צודקים הרופאים שכדאי לדעת למה הרירית עבה ולטפל בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ועוד שאלה

אדית
    03/11/2015

האם עיבוי הרירית מעיד חד משמעית על.... (ממש קשה לי להגיד את המילה) או שיש אפשרויות נוספות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ועוד שאלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/11/2015

לא בהכרח יכול להיות כתוצאה משינויים הורמונליים או קיום פוליפ ברירית
    לא להלחץ בבקשה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובותייך. החליטו לעשות ביו

אדית
    10/11/2015

ביופסיה בהרדמה.... באמת שמשתדלת לא להילחץ אבל בחיים לא הרדימו אותי אז זה כשלעצמו מלחיץ, איך ארגיש? לא יודעת ומבינה בדיוק את התהליך הכל באנגלית...והתוצאות רק שיהיו טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו