נרות אגיסטן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרות אגיסטן.
    ניקי
    07/11/2015

שלום, בעבר שהשתמשתי בנרות אגיסטן הם נמסו לאחר כמה שעות. הפעם הנר 12 שכעות אחרכך לא מופרש החוצה, החדרתי בעומק סביר וכשאני מכניסה אצבע אני מרגישה אותו שם די בשלמותו מעט מפורר ולח אך לא יוצא.. מה זה אומר והאם להחדיר נר נוסף כביכול על האחד שכבר יש שם? ( זה יום הראשון לטיפול)?תוקף הנרות בסדר אם זה קשור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרות אגיסטן.

הוספת תגובה

• נרות אגיסטן. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/11/2015

יכול לקרות שהנר לא נמס מהר זה בעיקר אמור לגבי נר אגיסטן שהוא חד פעמי
    המשיכי אם נתנו לך עוד נרות את הטיפול כפי שהוצע לך והמתיני אחרי סוף הטיפול כמה ימים לאפשר לנרות להמס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול בנרות אגיסטן

ניקי
    08/11/2015

אתמול בערב שמתי את הנר השני אבל שוב,שום הפרשה לא יוצאת משם, תחתונית נקייה לגמרי אני אמורה להמשיך ככה עוד 4 נרות וזה נראה לי קצת לא הגיוני להמשיך לדחוף לשם נרות שלא יוצאים.. משישי בערב ועד עכשיו לא נמס? מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול בנרות אגיסטן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/11/2015

ממשיכים בינתיים ותראי מה קורה בימים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו