מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור מוזרמור14/11/2015
זו כבר הפעם השלישית בחודשים האחרונים שהמחזור שלי מקדים כמה ימים-שבוע ואפילו שבועיים וזה כשלעצמו מעצבן (חוץ מהעובדה שהוא עוצמתי מאוד עם דימום כבד-לא חדש).
היום שוב הגיע המחזור שבוע מוקדם מדי, רק שהפעם נראה שהדימום עצמו (וסליחה על האיכס) בהיר יותר, אפילו הקרישים לא אדומים כהים-שחורים כרגיל (צבע מעט ורדרד-אדום בהיר בניגוב) אך עוצמתי וכואב כרגיל.
האם הצבע הבהיר מעט יותר-ורדרד של הוסת תקין? אולי זה בגלל שהמחזור הקדים? זו פעם ראשונה שזה קורה. אני בת 22 ובריאה (חוץ מאסתמה לא לוקחת תרופות וגם לא רוצה גלולות-בתולה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2015נראה לי שיש איזה שינוי הורמונלי שבגללו המחזורים לא כל כך סדירים ושונים באופים פני לבדיקת רופא נשים לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזור המקדים אינו חדש
מור18/11/2015כבר שנים שזה כך (מדי כמה חודשים יש הקדמה של שבוע-שבועיים). מה שכן חדש זה הצבע של הדימום.
עשיתי כבר פאנל הורמונלי בדם אצל רופא נשים לפני 8 חודשים והכל תקין, גם US רחם תקין (הייתה ציסטה של 2 ס''מ בשחלה ימנית שכנראה נעלמה, בדקנו פעם אחרונה גם לפי חצי שנה).
אז הצבע הבהיר עצמו של הדימום בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזור המקדים אינו חדש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/11/2015עיקבי אחרי זה ותראי אם זו תופעה שחוזרת סך הכל לא נראה לי בעיתי אבל אם יש חשש התיעצי עם רואפ הנשים העוקב אחריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?