דלקות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות
    מתוסכלת
    19/11/2015

שלום, אני בת 21. עברו כ4 שנים מאז הדלקת/פטרייה הראשונה שהופיעה לי בנרתיק ומאז אני לא מצליחה להיפטר מזה סופית. מאז היא חוזרת כל כמה חודשים בצורות וסימנים שונים אך בחצי שנה האחרונה אני סובלת ממנה לפחות פעם בחודש אם לא פעמיים. אני מקיימת יחסי מין רק עם קונדום ואני מקפידה לרחוץ את האזור לאחר כל פעם עם סבון אינטימי. אני שומרת על היגיינה ונוטה לא להשתמש בתחתוניות יומיומיות היות ושמעתי שהרבה פעמים יכולות לגרום לדלקות ופטריות. רופא הנשים שלי ממשיך להזרים לי מרשמים לנרות, משחות, כדורים ואנטיביוטיקה וזה עוזר לשבוע שבועיים שבהם יש לי שקט אך זה שוב חוזר ופתרון אחר אין לו להציע לי. מה עושים במצב כזה? אני מיואשת וחוסר האונים הזה משגע אותי איך נפטרים מזה אחת ולתמיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות

הוספת תגובה

• דלקות חוזרות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/11/2015

א. עושים תרבית נרתיקית לראות איזה סוג של פטריה זו כי יש פטריות שעמידות לטיפול רגיל
    צריך לשלול נטיה לסוכרת אצלך וצריך לקבל טיפול מונע למספר חודשים נגד פטריות
    בקיצור יש מה לעשות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו