מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    כרמית
    19/11/2015

שלום. אני בת 39 אמורה לעבור ניתוח כריתת רחם עקב שרירן בגודל 22 שבועות.. אני סובלת מאוד והבטן נפוחה כמו בהריון חודש שישי בנוסף לאנמיה קשה עקב איבוד דם. השאלה שלי היא אם בגודל שרירן כזה אני מתאימה לניתוח וגינלי ולא דרך חתך בבטן? ומה עושים עם העור שאחר כך ישאר לי שהבטן תיפול... האם רופא פלסטי ישתתף בניתוח וימתחו לי את הבטן/יסירו את העור? הבטן תראה שפוכה ונופלת.. מלא עור שייפול מכיוון שהבטן עכשו ענקית ואני לא שמנה בדרך כלל...אני יכולה לבקש שפלסטיקאי ישתתף בניתוח והאם זה יעלה לי כסף? מה הררגשה בקיום יחסי מין לאחר כריתת רחם? בעוד שבועיים אמורה להגיע לאישפוז אבל אין לי סבלנות לחכות ואז לשאול את כל השאלות. בבקשה עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/11/2015

לא בהכרח העור יהיה נפול אחרי הוצאת השרירן ולכן לדעתי בדרך כלל אין צורך בפלסטיקאי מראש אבל התיעצי עם הרופא המנתח יחסי מין אפשר יהיה לקיים חודש אחרי הניתוח ולא צריכה להיות בעיה
    לגבי סוג הניתוח זו החלטה של הרופא המנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו