מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרום ביתולים ויחסי מיןשון20/11/2015
שלום אני בת 30 לא ממש פעילה מינית השאלה שלי אם מקיימים מין אוראלי האים קיים סיכון להדבק באיידס ורציתי לשאול 3 שאלות אם האיבר מין שלי מתחכך באיבר מין הגברי ויש רטיבות יש אפשרות להדבק במחלות ואני מאוד מפחדת שאיבדתי את הבתולים ולא יודעת אם בעת החיכוך האיבר של הגבר נכנס בפנים בזמן שהיה רטיבות ואולי לא ממש הרגשתי והאים אפשר לברר אצל רופא נשים אם היתה חדירה או לא הרופא יוכל לדעת אם חדר האיבר של הגבר אשמח לעזרה אני מאוד מבולבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום ביתולים ויחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/11/2015אם את אינך בתולה רופא נשים יוכל לאבחן זאת בהסתכלות. לגבי מחלות מין ניתן להדבק במחלות מין שונות גם במין אורלי דוקא האיידס עצמו פחות מדבק אלא אם יש חתכים או פצעים פתוחים בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קרום הביתולים
שון21/11/2015תודה רבה רק אשמח לתשובה נוספתלשאלה שנשאלה אם האיבר מין שלי התחכך באיבר המין של הגבר והיתה רטיבות יש אפשרות לאיידס ודבר נוסף יש דבר כזה שלא הרגשתי אם היתה חדירה כי חשוב לי להשאר בתולה הרופא נשים רשם לי ששאלתי אותו איברי המין החיצוניים ללא סימנים פתולוגיים חשוב לי לדעת למה הוא התכוון והאים זה כולל שאני בתולה כי הבנתי שגם רופא לא יכול לדעת אם אני בתולה או שלא הוא הסתכל באיבר מין ופיסק ואמר לי הכל תקין השאלה אם זה כדי להרגיע אותי אשמח לדעת למה היתה כוונתו בבקשה אשמח לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קרום הביתולים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/11/2015לא יכולה לדעת למה התכוון הרופא כשבדק אותך את צריכה לבדוק את זה מולו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?