גלולות לאחר לידה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות לאחר לידה דחוף
    אביגיל
    21/11/2015

אני 8 וחצי שבועות אחרי לידה ועדיין לא קיבלתי מחזור. היה לי דימום לאחר לידה שנמשך שבועיים וחצי-שלוש לאחר מכן הייתה הפסקה בת כמעט 10 ימים ושוב חזר הדימום וכשחזר חשבתי שזה מחזור והתחלתי גלולות בהוראת רופאת הנשים.אני די בטוחה שזה לא מחזור כי היה דימום חלש ונמשך יותר מעשרה ימים ללא כאבי ווסת. סיימתי כבר את החפיסה של הגלולות ועדיין לא קיבלתי מחזור ואלו גלולות שאמורים לעשות איתן הפסקה של שבוע כאשר המחזור מגיע. מה אני עושה? האם אני יכולה לקיים יחסים ואני אהיה מוגנת? להתחיל חפיסה חדשה בלי הפסקה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לאחר לידה דחוף

הוספת תגובה

• גלולות לאחר לידה דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/11/2015

עשי הפסקה 7 ימים ולמרות שלא הגיע מחזור התחילי חפיסה חדשה ביום השמיני במקביל עשי בדיקת שתן לשלול הריון חדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא שגרתי לאחר לידה וגלולות

אביגיל
    24/11/2015

עשיתי הפסקה ואכן המחזור הגיע אחרי שלושה ימים. אבל אני מרגישה שזה ווסת לא שגרתית . פעם היה לי מחזור עם כאבים חזקים ודימום יותר מסיבי. יכול להיות שזה המשך דימום לידה? יש לציין שעשיתי אולטרסאונד גם על הבטן וגם מלמטה והכל היה תקין וגם עשיתי בדיקת דם ושתן להריון ויצא שלילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא שגרתי לאחר לידה וגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/11/2015

חכי למחזור הבא
    מחזורים ראשונים אחרי לידה יכולים להיות ללא ביוץ ולכן שונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אביגיל
    26/11/2015

תודה רבה יישר כח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו