מחזור נעלם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור נעלם
    נוי
    22/11/2015

איבדתי מחזור למשך שמונה חודשים אחרי דיאטת כאסח שעשיתי במשך חודשיים כמעט לא אכלתי כלום פניתי לרופא נשים הוא הפנה אותי לאנדרוקרינולוג אחרי שראה כל בדיקות הדם תקינות האנדרוקרינולוג הביא לי כדורים למשך חמישה ימים הייתי צריכה לשתות 2 כדורים כל יום,המחזור חזר וקיבלתי מחזור חודשיים ועוד הפעם נעלם,פניתי עוד פעם לאנדרוקרינולוג אחרי שבדק לי את הבדיקות הרמונליות הוא אמר הכל תקין והמחזור אמור לחזור ואמר לי לפנות עוד פעם לרופא נשים שהוא יחליט אם להביא לי עוד כדורים,וכך עשיתי פניתי לרופא נשים הוא בדק לי את הרחם ואת בדיקות הדם אמר הכל תקין המחזור צריך לחזור בעצמו אבל הביא לי כדורים בשם :medroxyprogesterone acetate, אמר לשתות שני כדורים למשך חמישה ימים..השאלה האם זה באמת יחזור?מה הכדורים האלה?והם באמת עוזרות?או שאני איבדתי מחזור לנצח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור נעלם

הוספת תגובה

• מחזור נעלם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/11/2015

אלו כדורי פרוגסטרון שאחרי שתקחי אותם ותפסיקי יהיה מחזור. יכולה להיות פגיעה הורמונלית ויכול לקחת כמה חודשים עד שהציר ההורמונלי יתאושש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו