הכנסת נוברינג אחרי 3 שעות בחוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנסת נוברינג אחרי 3 שעות בחוץ
    אלינה
    06/12/2015

שלום רב,

אתמול בשבת, שכחתי להכניס את נוברינג במסגרת 3 שעות והכנסתי אותה אחרי 5 שעות שהוצאתי. לא היו יחסי מין אתמול וגם לא בשבוע האחרון (פעם אחרונה היו יחסי מין בשישי שעבר). הבנתי מחוברת המצורפת שאם אני בשבוע השלישי של הטבעת הנוכחית (והתחיל לי השבוע השלישי ביום חמישי בלילה) אם לא קיימתי יחסי מין בשבוע האחרון אז אני יכולה לא להחדיר את הטבעת, לחכות למחזור ולהכניס חדשה. הבעיה שנגישות לחוברת הייתה לי רק היום, זה אומר שאת הטבעת הכנסתי אחרי 5 שעות בחוץ בשבת בבוקר והוצאתי אותה לגמרי לפי הוראות רק ביום ראשון ב-12 בשביל לחכות למחזור. האם זה לא בעייתי? וחוץ מזה, האם אני אהיה מוגנת בשבוע הקרוב ואם לא, ממתי כן?

תודה רבה ושיהיה שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח מאוד מאוד לתשובה! תודה רבה!

אלינה
    08/12/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנסת נוברינג אחרי 3 שעות בחוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/12/2015

טוב עשית קצת בלגנים
    מציעה לך לחכות למחזור ולשים את הטבעת ביום הראשון של המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, השאלה אם אני מוגנת כרגע?

אלינה
    08/12/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, השאלה אם אני מוגנת כרגע? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/12/2015

אינך מוגנת אלא רק לאחר שבועיים עם הטבעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו