קונדילומות ואי סדירות במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומות ואי סדירות במחזור
    נטלי
    09/12/2015

שלום אני בת 24
    אני סובלת מגיל קבלת המחזור(14) אי סדירות קיצונית במחזור, למשל אי קבלת מחזור לתקופות ארוכות מאוד או לחלופין קבלת מחזור לתקופה של חודש.
    מגיל 20 התחלתי לקחת גלולת יסמין. ויש לי בן זוג קבוע.
    בגיל 22 החלו להופיע לי באיזור החיצוני של הנרתיק קנדילומות.
    הבנתי שאין דרך להירפא מהחיידק הזה, והרופאת נשים נותנת לי את הקונדילוקס כדי להוריד את היבלות אבל הם מופיעות כל הזמן מחדש וכבר אפילו חלק לא מגיבות לקונדילוקס.
    בנוסף כבר תקופה ארוכה של שנה שיש לי יובש חריג בנרתיק, לפעמים גרד ועקצוצים, וכן העור ממש נפתח לאורך השפתיים כתוצאה מהיובש. דבר שכואב ברמה לא רגילה וכמובן מיותר לציין שחדירה בלתי אפשרית לאור הופעת סימפטומים אלו.
    אני עושה בדיקת פאפ מדי שנה ואומרים לי שברחם הכל תקין.
    אני ממש מפחדת שלא אוכל להיכנס להריון בגלל בעיית האיזון בהורמונים ובגלל הקונדילומות, אני לא יודעת אם יש קשר אבל זה ממש מלחיץ אותי.

אני מבקשת עזרה דחופה...
    מהו הטיפול הטוב ביותר כדי לשפר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונדילומות ואי סדירות במחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/12/2015

קונדילומות לא קשורות לפריון ולכן אין לך מה לדאוג מהבחינה הזו. לגבי הכאבים והיובש זה כנראה חלק מהטיפול בקונדילומות או הקונדילומות עצמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו