הפרשה ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה ביחסי מין
    מודאגת
    13/12/2015

שלום רב,
    לפני יומיים שכבתי עם בחור בפעם הראשונה שלי. במהלך יחסי המין ירד לי דם, השאלה שמטרידה אותי נוגעת להפרשה מסוימת. השתמשנו בקונדום, לאחר שהוא גמר (בחוץ) שמתי לב שיש לי הפרשה מהנרתיק וגם מפי הטבעת. כשנגעתי בה באצבע ראיתי למעשה שזה דם. יש סיכוי שזה לא רק דם אלא גם זרע? הייתי מריחה או רואה צבע מסוים לזרע? בדקתי את הקונדום לאחר מכן ולא ראיתי קרע או משהו כזה. יכול להיות שהקונדום נפל ממנו במהלך הסקס בלי שהרגשתי?

ממש אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה ביחסי מין

הוספת תגובה

• הפרשה ביחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/12/2015

רב הסכוי שההפרשה שראית זה דם שקשור לקרע קרום הבתולים
    הסבירות להריון עם קונדום ועם זה שגמר בחוץ אפסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שאלה
    15/12/2015

תודה רבה. ואם בפעם השנייה באותו ערב הוא לא גמר בחוץ אבל עדיין היינו עם קונדום הסיכוי להריון אפסי? בימים האחרונים יש לי תחושה מוזרה בבטן, סוג של כאב איפה שהקיבה ממוקמת. יש לי גם סוג של הפרשות חומות (כמו שיש לפני או אחרי מחזור)- יש לכך קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו