סובלת כבר שלושה חודשים ברצף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת כבר שלושה חודשים ברצף
    מיואשת
    15/12/2015

שלום אשמח לעזרה
    אני סובלת מריח נוראי מהנרתיק.אני מריחה את עצמי במהלך כל היום וצריכה לכבס כל מכנס שלבשתי באותו היום זה בלתי נסבל. קיבלתי אינספור טיפולים- ג"ל להחדרה, אגיסטן וכדורים לבליעה- אין שיפור בכלל. לאחר בדיקה יש לי קנדידה אלבקינס. הרופאת נשים אמרה שאם כלום לא עוזר אין לה יותר מה להציע ולגבי תזונה זה לא באמת קשור ושלחה אותי לבצע בדיקה וגינוסקפיה. מזאת הבדיקה הזה? מה היא תאבחן והאם להמתין לה במשך חודשיים זה שווה את זה? אשמח להמלצות מה לעשות במצבי וקצת מידע על הבדיקה בעוד חודשיים. תודה רבה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובלת כבר שלושה חודשים ברצף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/12/2015

בדיקה היא עם מקרוסקופ בהגדלת על רירית הנרתיק. כדאי לעשות שוב תרביות נרתיקיות כדי לראות איזה חיידק או פטריה יש
    כדאי גם לעשות בדיקת פאפ אם לא עשית עד כה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

מיואשת
    19/12/2015

עשיתי תרבית ונמצא כי זה קנדידה אלבקינס- אבל שום טיפול לא עוזר
    איך הבדיקה של הוגינסולקופיה יכולה לסייע? יש לי למה לחכות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/12/2015

אם זה קנדידה אלביקנס קבועה צריך לקחת טיפול מונע דרך הפה למספר חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו