בעיות הורמונליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות הורמונליות
    לינוי
    26/12/2015

שלום,
    אני בת 33 קבלתי את המחזור החודשי שלי בגיל 15 ו11 חודשים ומאז ומתמיד היה לי מחזור לא סדיר פעם הוא היה מגיע בתחילת החודש ופעם בסוף,כמו כן היתה לי תקופה בתחילת קבלת המחזור והלאה שלא קבלתי תקופה שלושה חודשים ויותר.
    כיום אני מקבלת כל חודש רק זה משתנה פעם בתחילת החודש ופעם בסוף,אבל השאלה שהכי מדאיגה אותי היא שהדימום בעת הווסת הוא קל ונמשך בקושי שלושה ימים,האם זו תופעה נורמלית לבחורה בגילי?
    אציין גם שכבר כמה חודשים אני לא מרגישה ממש תחושת רעב אני פשוט אוכלת כי צריך לאכול,והפסקתי לצרוך בשר בקר ועוף.
    לא יודעת אם זה רלוונטי לשאלה אבל אציין בכל זאת שאני עדיין בתולה,ומפחדת שלא אספיק להביא ילדים לעולם אם המחזור שלי יפסק לגמרי,האם יש לי סיבה לדאגה?
    תודה להתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות הורמונליות

הוספת תגובה

• בעיות הורמונליות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/12/2015

בעקרון כל עוד יש מחזור יש פעילות הורמונלית. אבל בהחלט כדאי לעשות פרופיל הורמונלי בבדיקות דם ואולטראסאונד אגני כדי לאשר שהכל תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו