דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    מור
    04/01/2016

קצת מביך אבל...

אתמול לאחר אוננות קצרה והחדרת אצבעות עדינה לנרתיק (בוודאות לא פצעתי כלום) יצא דימום בכמות גדולה מאוד (כמו בתחילת המחזור) ודם שנראה טרי-אדום בוהק.
    עד עכשיו יש הפרשות מעט דמיות אבל לא דם טרי.

אני רחוקה מאוד מתאריך המחזור (שבועיים) וזה מעולם לא קרה. קרום הבתולין שלם לחלוטין ואין סיכוי להריון.

מה עשוי להיות מקור הדימום? רק לפני שבוע וחצי הייתי אצל רופא נשים שבדק באולטרסאונד בטן את הרחם והכל היה תקין. יכול להיות בעיה של איזון הורמונלי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• דימום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/01/2016

דורש שוב בדיקת רופא כדי לראות את מקור הדימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה יכול להיות?

מור
    07/01/2016

אין פציעה ואין כלום, מאוד לא סביר שזו פתולוגיה בגיל 17.5 (מן הסתם מעולם גם לא עברתי בדיקה גניקולוגית ואין רצון כזה). רוב הסיכויים שזה פשוט דימום ממקור הורמונלי שהשתבש קצת לא? הדימום הפסיק באותו היום (היו רק קצת הפרשות למחרת).

במאמר מוסגר-לפי המישוש שלי נראה שפתח צוואר הרחם נמוך בכמחצית מגובהו הטבעי (ממש מרגישים את הכיפה כ5 ס''מ אחרי הפתח). אם כך הדבר אין אפשרות לראות את המבנה הזה בUS בטן? בינתיים הUS תקין.

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו