שימוש בדאלאצין בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בדאלאצין בזמן מחזור
    עדי
    06/01/2016

שלום רב, רופאת הנשים שלי אבחנה אצלי צ׳יסטה וכדי לטפל בזה היא נתנה לי קרם וגינלי הנקרא דאלאצין, בו אני צריכה להשתמש כ5 פעמים. הבוקר קיבלתי מחזור, קראתי בתופעות הלוואי של התרופה שייתכן אפשרות של וסת לא סידרה, מה שמסביר את האופן בו המחזור שלי הקדים. יש לי 2 שאלות: 1. האם להמשיך בשימוש של הקרם הוגינלי הנ״ל? (השתמשתי בו כבר שלוש פעמים) אם לא, מה אופן הטיפול בו אני אמורה לנהוג אחרי הפסקת הדימום? 2. הייתי אמורה להתחיל להשתמש בגלולות מהמחזור הקרוב. האם אני יכולה להתייחס לוסת המוקדמת הזאת כוסת רגילה, ולהתחיל לקחת את הגלולות כרגיל? אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה מעומק הלב לעונה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בדאלאצין בזמן מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/01/2016

לא מחדירים את המשחה בזמן מחזור ולכן חכי עד לסיומו ואז התחילי שוב עד לסיוםם החפיסה. מאחר ולא ברור אם זה מחזור או לא התחילי את הגלולות אבל קחי בחשבון שאם זה לא מחזור אמיתי אינך מוגנת בשבועיים הראשונים ללקיחת הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו