חשש להריון עקב שינוי גלולות דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון עקב שינוי גלולות דחוף
    מאי
    10/01/2016

שלום, בת 20, לקחתי גלולות יאז כחצי שנה ואחרי ייעוץ עם רופא החלטתי להחליף אותן לגלולות מינס (שתיהן עם 24 פעילות ו4 לא)
    התחלתי לקחת את המינס ביום הראשון לוסת, היום שבו הייתי אמורה לקחת את גלולה 28 האחרונה הלא פעילה מהיאז(לקחתי רק 3 לא פעילות).
    בהוראות כתוב כי אם מתחילים את החפיסה ביום הראשון לוסת ההגנה היא מיידית ואין צורך בשימוש באמצעי הגנה נוסף, אבל בנוסף כתוב גם כי אם עוברים מגלולות משולבות מסוג אחר צריך לדלג על הלא פעילות ובנוסף להשתמש בהגנה נוספת למשך שבוע.. דבר שלא עשיתי, וקיימתי יחסי מין ללא הגנה בשבוע הזה וגיליתי רק לאחר מכן שכנראה צריך הגנה נוספת.. אני ממש בלחץ מזה ואני רוצה לדעת אם אני מוגנת או שיש חשש להריון? ואם כן איך אני בודקת את זה ומה הדרך הטובה ביותר שלא תפגע בפוריות שלי לפתור את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר תודה:

מאי
    10/01/2016

אני אשמח לתשובה כמה שיותר מהר תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להריון עקב שינוי גלולות דחוף - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    10/01/2016

קשה לומר. יתכן. תמתיני עד המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו