שריר תפוס במפשעה בצד שמאל בחודש ראשון מההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריר תפוס במפשעה בצד שמאל בחודש ראשון מההריון
    מ.ג
    21/01/2016

זה ימים אני מרגישה ששריר במפשעה תפוס בצד שמאול ועקיצה,ואני בחודש ראשון ממהריון ,ואני מודאגת יש לי תור לרופא רק בשבוע הבא . האם זה דבר טביעי או שזה משהו שהגוף שלי משדר שמשהו לא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שריר תפוס במפשעה בצד שמאל בחודש ראשון מההריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/01/2016

תתחילי עם בדיקת רופא משפחה כי אני לא מבינה מה זה שריר תפוס ועקיצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צד שמאול בטן תחתונה תפוס הריון חוד

מ.ג
    23/01/2016

שלום רב הייתי אצל רופא משפחה והפנה אותי לרופאת נשים התור עוד שבוע. בבדיקה אצל רופאה משפחה אמר אין שבר או נפיחות . אני מודאגת מבחינת שאולי זה סימן להריון מחוץ לרחם,אך אין לי דימום ,אני רק מרגישה בטן תחתונה בצד שמאול תפוס רדום ולחץ באות איזור ,האם הדאגות שלי במקומן ? אני עדין בשבועות הראשונים עדין לא הייתי אצל רופאת נשים אני מחקה לתור. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צד שמאול בטן תחתונה תפוס הריון חוד - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/01/2016

את צריכה לעשות אולטראסאונד כדי לבדוק תקינות הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו