פצע שמופיע בפות בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע שמופיע בפות בזמן מחזור
    דלית
    01/02/2016

שלום. שמתי לב מזה מספר חודשים..התחיל להופיע לי פצעון סוג של חצקון כשאני מקבלת מחזור כל פעם הוא בודד ומופיע ממש ביום קבלת המחזור ועובר בסוף המחזור או כמה ימים אחרי. הוא מופיע כל פעם במיקום טיפה שונה אבל תמיד באזור של השפתיים החיצוניות יותר בכיוון של החיבור לרגל. כלומר זה אפילו לא השפתיים החיצוניות אלא יותר אזור חיצוני של הפות. החצקון אדמומי ולא נראה מוגלתי וכואב רק בעת מגע... עם הרגל או התחתון.. הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שזה שומדבר...אבל אני עדיין מעלה סימני שאלה מה זה יכול להיות? וגם שמתי לב שזה קרה אחרי שעברתי טיפול לייזר במקום. האם זה רגישות בגלל לייזר? האם נדבקתי במשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצע שמופיע בפות בזמן מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/02/2016

לא נראה לי שקשור לטיפול בלייזר מציעה לך לפנות לרופא עור ליעוץ ולטפל בפצע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דלית
    02/02/2016

הייתי גם אצל רופא עור בנושא אפילו שני רופאי עור וגם שם לא ידעו לטפל בזה. לא יודעים להגיד לי מה זה... אומרים שאולי אני רגישה לתחבושות ההגייניות שאני משתמשת או משהו כזה . זה לא ממש פצע כי הוא לא פתוח לא מדמם זה ממש סוג של כמו עקיצה . עשיתי בדיקות דם תקינות. לא יודעת מה עוד אפשר לעשות או למי לפנות. אני חוששת שזה איזשהי מחלה שאולי כרגע בתרדמת או שמתפתחת לאט ואני כן מנסה לתפוס בזמן ולבדוק אבל לא מקבלת מענה ברור בנתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו