אקנה הורמונלי שהורס לי את הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה הורמונלי שהורס לי את הפנים
    הילה
    05/02/2016

שלום רב,
    אני בת 25, סובלת מאוד מאקנה שאובחן כהורמונלי , כמו כן גם שיעור יתר בפנים בעיקר, בדיקות הורמונליות שבוצעו תקינות לחלוטין. נוטלת גלולות דיאנה במשך שנה, ללא שיפור בכלל במצבי. מה אפשר עוד לעשות כדי להיפטר מהמכה הזאת? אני פשוט אובדת עצות וכל הפנים מלאות בצלקות ובסימנים. בעברי (לפני 7 שנים) טופלתי ברואקוטן שהשפיע לא טוב על הכבד ולכן לא יכולה לפנות לטיפול מהסוג הזה. האם יש גלולה אחרת/ כדור נוסף בשילוב עם הגלולה/ בדיקה מסויימת שאפשר לעשות? מוכנה לעשות כל דבר שיידרש.
    אודה לייעוצכם, הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אקנה הורמונלי שהורס לי את הפנים - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    06/02/2016

מה אפשר עוד לעשות כדי להיפטר מהמכה הזאת?

--- לפי דעתי את חייבת להמשיך טיפול אצל רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה של רופאי העור

הילה
    08/02/2016

תודה על המענה, כל רופאי העור שהייתי אצלהם, ביניהם ראשי מחלקות בבתי חולים הפנו אותי לגינקולוגים בטענה שמדובר באקנה הורמונלי.. אין טיפול תרופתי נוסף לשילוב עם הגלולות שיכול לעזור? הורמונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו