גרד ואדמומיות בפתח הנרתיק חשש לפטרייה בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד ואדמומיות בפתח הנרתיק חשש לפטרייה בנרתיק
    אנונימית בת17
    07/02/2016

היי, לאחרונה קיבלתי פמינל ג׳ל מהגניקולוגית שלי לצורך מניעת התפתחות חיידק( אוראופלזמה אורלטיקום).היום התחיל לי גרד מאוד חזק,שאני חייבת לגרד ואדמומיות. הייתה לי בקיץ פטרייה שטיפלתי בה וחזרה אחרי שבועיים וגם בה טיפלתי ומאז לא חזרה.
    רציתי לקבל ייעוץ עד התור לגניקולוגית ממה יכולה להיות האדמומיות והגרד? האם כדאי להפסיק את השימוש בפמינל ג׳ל?צריכה לשים אותו במשך שבוע יום כן יום לא ועד עכשיו שמתי פעמיים, בפעם הראשונה מעט שרף והיה קצת לא נעים.. לא היה לי את הגרד והאדמומיות לפני, האם זה מהג׳ל? כדאי להפסיק או דווקא להמשיך? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התמונה - האם זה במאונך או במאוזן?

בדיקהל
    07/02/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד ואדמומיות בפתח הנרתיק חשש לפטרייה בנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/02/2016

הפסיקי עם הג'ל יכול להיות תגובה אלרגית אליו ואם לא יסתדר םני לרופא הנשים בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו