פטריה בנרתיק וקומגיס קרם-מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בנרתיק וקומגיס קרם-מספר שאלות
    מיכל
    07/02/2016

שלום, לפני כחודש קיבלתי טיפול אנטיביוטי ולאחריו כנראה שהופיעה לי פטריה בנרתיק. טיפלתי עם נרות ומשחת אגיסטן. אך הנרות כנראה לא נמסו כי זה יצא כגושים מוצקים. עבר מאז כבר כמעט חודש והאי נוחות נמשכת. בביקור אצל רופאת נשים קיבלתי קרם קומאגיס -פעמיים ביום למשך חמישה ימים.יש לי מספר שאלות: 1. היכן למרוח את הקומגיס קרם?בשפתיים חיצוניות ופנימיות? והאם אפשר גם בכניסה של הנרתיק?כי למעשה שם מגרד. והאם למרוח גם במרכז-כלומר בין שתי השפתיים הפנימי ותוהיכן שהדגדגן?2.בנוסף מגרד לי גם בפי הטבעת. יכול להיות שהפטריה עברה גם לשם. האם אפשר למרוח קומגיס גם בפי הטבעת?ובמידה וכן, האם גם פעמיים ביום למשך 5 ימים? 3.בנוסף,רציתי לדעת האם עצם זה שהטיפול הוא לא בנרות וגינליים יעזור גם להוציא פטריה במידה והיא נמצאת בתוך הנרתיק? 4. האם פטריה מסוכנת לפוריות? תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה בנרתיק וקומגיס קרם-מספר שאלות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/02/2016

אין לקיים יסחי מין בזמן טיפול לפטריה
    א הקומאגיס מורחים באזור שמגרד בכניסה לנרתיק ואם מגרד גם בפי הטבעת מירחי גם שם
    אם הטיפול לא יעזור בקשי מרופאת הנשים שלך לעשות תרבית נרתקית כדי לודא שהפטריה אכן נעלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו