איחור במחזור בזמן נטילת גלולות, מה יכולה להיות הסיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור בזמן נטילת גלולות, מה יכולה להיות הסיבה?
    ד``ר מיכאל פרידמן
    09/02/2016

שלום, אני לוקחת גלולות זואלי כבר במשך חצי שנה ובדרך כלל המחזור שלי מגיע בגלולה הראשונה בחפיסה החדשה. החודש המחזור מאחר למרות שהקפדתי לקחת את הגלולות בשעה קבועה ולא פיספסתי אף אחת מהן. מה יכולה להיות הסיבה לאיחור? האם יש חשש להיריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איחור במחזור בזמן נטילת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/02/2016

עם הזואלי יכול להיות מצב שבכלל לא יגיע מחזור ואין מה לדאוג אם את רוצה להיות שקטה מהחשש להריון עשי בדיקת שתן לשלול הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ליאור
    10/02/2016

תודה רבה על המענה המהיר. הרגעת אותי טיפה. יש לי עוד כמה שאלות שברצוני לשאול. אתמול הופיע לי אחה”צ הפרשה חומה בהירה שקיימת גם היום. האם הפרשה זו יכולה להתפרש בתור דימום הווסת שכן היא מועטה מאוד ושונה לגמרי מהדימומים בחודשים הקודמים?
    האם אפשרי שהפרשה זו היא למעשה דימום השרשה?
    מה עליי לעשות? לגשת לרופא? לחכות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/02/2016

זו כנראה הפרשה של דמוי מחזור. אבל עוד פעם אם את חוששת מהריון עשי בדיקת שתן לשלול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו