פלורה צואתית מה היא ומה הטיפול בה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלורה צואתית מה היא ומה הטיפול בה ?
    אלה
    10/02/2016

שלום, כבר תקופה ארוכה יש לי הפרשות שלא פוסקות בעלות ריח לא נעים , עשיתי בדיקת משטח מהנרתיק בשביל לבדוק את הנפרשה יצא בתשובה פלורה צואתית ועשיתי את הבדיקה פעמיים .הרופאה לא ידעה מה זה וכמובן שחייבת לציין שאני מגיעה אחריי מקלחת ומקפידה על ניקיון.רציתי לדעת מה זה צמיה פלורה צואתית וממה נגרם ומה הטיפול בזה ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלורה צואתית מה היא ומה הטיפול בה ? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/02/2016

פלורה צואתית זה חיידקי מעיים שנמצאים בנרתיק.
    האם את מקיימת מין דרך פי הטבעת ואחר כך עם חדירה לנרתיק? אולי מנקה עם ניר טואלט אחרי מתן צואה מאחורה קדימה ?שני דברים אלו יכולים לגרום להכנסת חיידקי מעיים לנרתיק. כדאי לפנות עם התשובה לרופא נשים לקבלת טיפול אנטיביוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה מהירה ..

אלה
    10/02/2016

אני לא מקיימת מין דרך פי הטבעת וגם מנגבת כמו שצריך זאת הבעיה שאני לא מבינה .זה משהו מסוכן? ואיזה אנטיביוטיקה תעזור לזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה מהירה .. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/02/2016

התיעצי עם רופא נשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו