שכחתי ליטול גלולת מינס אחת מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי ליטול גלולת מינס אחת מה לעשות?
    bat26
    12/02/2016

היי,
    כשבאתי לקחת את הגלולה ה-14 ראיתי ששכחתי גלולה. אני לא בטוחה לחלוטין איזו גלולה פיספסתי (אם כי בטוח לא שכחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה!), ולכן פשוט לקחתי את הגלולה של היום ה-14 ולא עשיתי כלום עם הגלולה שהתפספסה.
    כעת אני מאמינה שזו הייתה הגלולה ה-13 שנשכחה, כי ביום ה-15 התחלתי לדמם.
    יש לציין כי ביום ה-14 איחרתי בלקיחת הגלולה בשעתיים (כלומר אם הגלולה החסרה היא ה13 אז עברו 50 שעות בין גלולה לגלולה). עוד אומר שבד"כ אני לוקחת את הגלולה באופן מדויק באותה השעה בדיוק.

הדימום לא מפסיק, אם כי מדובר בדימום חלש מאוד. מה כדאי לי לעשות? להמשיך רגיל?האם להצמיד חפיסות? יש לציין שהדימום לא מה שמפריע לי - אני חוששת יותר מההיבט הבריאותי, שיבוש מערכת המחזור שלי (שהיא ממש סדירה) וכמובן מנושא ההגנה מפני הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי ליטול גלולת מינס אחת מה לעשות? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/02/2016

את לא מוגנת מהריון בשבועיים הקרובים, הוסיפי עוד אמצעי מניעה. המשיכי עם הגלולות כרגיל ועשי בדיקת שתן להריון בסיום החפיסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו