הפסקת גלולות לחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות לחודש
    הודיה
    12/02/2016

היי,
    אני לוקחת גלולות מסוג פמינט כבר 4 שנים. בבדיקה כללית אצל רופא המשפחה הוא אמר לי שמומלץ לעשות הפסקה פעם בשנה למשך חודש לרענון ההורמונים (הרופאה שנתנה לי את הגלולות בפעם הראשונה לא אמרה לי את זה).
    אני אמורה לסיים מחר את החפיסה ולקבל מחזור ביום ראשון.
    זה אומר שב-13.3 אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה?
    והאם אני צריכה לחכות שוב חודש כדי שהגלולות ישפיעו לפני שאוכל לקיים יחסי מין?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות לחודש

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות לחודש - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/02/2016

אין הגיון רפואי לעשות הפסקת גלולות לחודש וזה לא מומלץ אלא אם יש אינדיקציה רפואית כלשהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לא להפסיק?

הודיה
    15/02/2016

כי גם הרופא נשים וגם רופא משפחה אמרו לי שכדאי כדי לרענן את ההורמונים. זה לא מזיק שלוקחים במשך כמה שנים רצוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לא להפסיק? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/02/2016

אין הגיון בהפסקה לחודש אחד. אם את פעילה מינית לדעתי המשיכי את הגלולות עד שתרצי להכנס להריון או לחילופין תהיה סיבה רפואית להפסיק.
    ממליצה להתיעץ שוב עם רופא הנשים שלך לפני שאת עושה הפסקה לחודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו