המלצה למרפאה פרטית למחלות מין זיהומיות,מתחת לגיל 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה למרפאה פרטית למחלות מין זיהומיות,מתחת לגיל 18
    אנונימית בת17
    20/02/2016

שלום,יש מרפאה מומלצת באזור המרכז?(קריית אונו,אפילו בבית החולים שיבא,גבעתיים,רמת גן..). מרפאה שקופת החולים לא מתערבת ושניתן להגיע אליה גם מתחת לגיל 18 ללא הורים. סובלת מחיידק האוראופלזמה ולקחתי המון אנטיביוטיקה ואף אחת לא הצליחה,כלומר כשלה. רציתי לפנות לזיהומולוג מומחה שייתן לי טיפול מתאים ויסודי,מפני שהטיפולים שאני מקבלת מהרופאת נשים שלי כלל לא יעילים.
    אני בת 17 ואני לא רוצה שהוריי ידעו. אני בקופת חולים כללית, ויש את העניין של כללית אונליין שהוריי יכולים לראות תורים שנקבעו. לכן אני רוצה לפנות באופן פרטי למומחה. מוכנה לשלם,העיקר להבריא. אשמח להמלצה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה למרפאה פרטית למחלות מין זיהומיות,מתחת לגיל 18 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2016

אין צורך לטפל בחיידק האוראופלזמה הוא חיידק שנמצא אצל הרבה נשים וחסר משמעות קלינית ולכן לא מגיב גם לטיפולים אנטיביוטיים
    יש מרפאה בתחנת המרכזית החדשה בתל אביב ששיכת למשרד הבריאות שמטפלת במחלות מין
    אם את מתעקשת לברר את הנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות

אנונימית
    21/02/2016

אמרו לי שכאשר הוא גורם להפרשות יש לטפל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו