טיפול בוסטיבוליטיס באמצעות דקטקורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בוסטיבוליטיס באמצעות דקטקורט
    יעל
    23/02/2016

שלום,
    אני בת 18 ולפני כשנה התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי , מאז ומתמיד היו לי כאבים בחדירה אשר הלכו והתחזקו והחמירו מפעם לפעם. בשבוע האחרון הלכתי לגניקולוג ולאחר ביצוע בדיקה מאוד מכאיבה , אבחן וסטיבוליטיס ורשם לי את המשחה דקטקורט לשימוש של פעמיים ביום למשך 14 יום.
    כאשר קראתי את עלון המשחה ראיתי כי המשחה יעילה בטיפול בפטריות בעיקר, האם היא יעילה גם כן בטיפול בוסטיבוליטיס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בוסטיבוליטיס באמצעות דקטקורט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/02/2016

דקטקורט מכילה מעט סטרואידים ולכן יש רופאים שממליצים עליה כטיפול בוסטיבוליטיס. ההצלחות שלה בשיפור המצב נמוכות אבל נסי לשבועיים ואם לא תהיה הקלה כדאי לפנות למרפאות שמטפלות בוסטיבוליטיס הטיפול בתסמונת הזו מורכב ממשחות שמקטינות רגישות עצבית מקומית בעור, משחות הורמונליות אם יש צורך, פיזיותפריה רצפת אגן, טיפול סקסולוגי רפואה משלימה לייזר מקומי ועד לניתוח במידת הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו