מחזורים קצרים, גלולות זואלי ודימום לאחר איחור בגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזורים קצרים, גלולות זואלי ודימום לאחר איחור בגלולות
    יעל
    26/02/2016

אני בת שלושים וחמש, אמא לשניים.
    בחודשים האחרונים המחזורים שלי התחילו להתקצר ממחזורים של 30 יום ויותר ל26,25 יום, ללא שימוש בגלולות.
    במחזור הקודם התחיל דימום קל מאד ביום ה25, שהפך למחזור רק ביום השלושים, ואז נמשך שישה ימים. במהלך מחזור זה התחלתי לראשונה לקחת גלולות זואלי, היתה לי תקווה שמלבד מניעת ההריון הגלולות גם תארכנה אותו, כי רק לפי ההנחיה רק כשמתחילים לקחת את גלולות הדמה שבחבילה מתחיל המחזור הבא.
    השבוע אחרתי פעמיים לקחת את הגלולה ונטלתי כמה שעות אחרי.
    היום הוא היום ה23 למחזור והתחילה הפרשה חומה בהירה.
    האם זה תוצאה של השכחה? או שבגלל המחזורים המתקצרים? הרי גם בחודש הקודם היה לי דימום קל כמה ימים לפני המחזור.
    ומה עלי לעשות עכשיו? (עם הרופא אוכל ליצור קשר רק ביום ראשון). להמשיך לקחת את הגלולות לפי הסדר? או שזה יכול להאריך את הזמן עד לקבלת המחזור בעוד שבוע וחצי? אולי כדאי להפסיק, לקבל מחזור, ואז להתחיל חבילה חדשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזורים קצרים, גלולות זואלי ודימום לאחר איחור בגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/03/2016

המשיכי את הגלולות כרגיל. 3 חודשים ראשונים ללקיחת גלולות יכול להיות דימומים לא סדירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו