הקאת גלולה במהלך הלילה מממממממממממ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאת גלולה במהלך הלילה מממממממממממ
    מלי
    26/02/2016

שלום אני לוקחת גלולות פליים והתחלתי חפיסה חדשה ואתמול לקחתי את הגלולה ב9וחצי רבע ל10 (בדרך כלל לוקחת ב7וחצי אבל לא הייתי בבית מניחה שזאת לא בעיה) בלילה ב2ורבע הקאתי פעמיים בהפרש של שעה. השאלה שלי אם לקחת היום בערב שתי גלולות ביחד? הכאבי בטן שיש לי לא ישפיעו על הספיגה של הגלולה? . איך אני אמורה לקחת גלולות היום בערב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקאת גלולה במהלך הלילה מממממממממממ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/03/2016

סביר להניח שהגלולה כבר נספגה אבל אם את רולה להיות בטוחה קחי בבקר עוד גלולה ובערב את הרגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לקיחת גלולה

מלי
    10/03/2016

תודה רבה על התשובה! מכיוון שראיתי את התשובה מאוחר יותר כלומר רק היום כבר יום למחרת לקחתי שתי גלולות ביחד בו זמנית. גניקולוג אמר לי שזה יכול לעשות לי דימום קל (לא היה לי). עכשיו אני מוגנת גם שלקחתי שתי גלולות ביחד לאורך כל החפיסה? כי הייתי עם חבר שלי לא הייתה חדירה אבל החומר של לפני נגע בי בשפתיים הפנימיות. לא הייתה חדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו