פרימולוט נור לטיפול בצ'יסטה האם זה הגיוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימולוט נור לטיפול בצ'יסטה האם זה הגיוני?
    קוקי
    28/02/2016

שלום ד"ר,
    לפני כמה ימים כתבתי לך על הפרשות חומות ודימום שהתחיל לי באמצע החודש ולא הפסיק עד היום.
    הייתי אצל הגניקולוגית שלי שבוע שעבר,היא ביצעה אולטרסאונד לרחם ואלו הממצאים :
    רחם-מרקם תקין,עובי רירית 5 מ"מ
    שחלות-ימנית:ממצא מתאים לHCL בגודל 38*38 מ"מ
    שמאלית:שחלה בגודל ומראה תקין.
    אז מה שהבנתי ממנה זה שיש לי צ'סטה בשחלה הימנית שהיא כתוצאה מתהליכים הורמונלים בגוף (מהביוץ היא אמרה).
    היא אמרה לי שזה אמור להתמוסס בווסת הקרובה ובכל זאת נתנה לי טיפול פרימולוט נור.
    יש לי שאלה אליך,מאחר והסתכלתי בעלון של הכדורים וגם קצת חקרתי באינטרנט,לא מצאתי שום מקום שבו היה כתוב שהכדורים האלה מיועדים לטיפול בצ'יסטה,אפילו הרוקח אמר לי שהכדורים מיועדים לדחיית מחזור.האם כדאי בכל זאת לקחת אותם?
    שאלה נוספת,אני אמורה לקבל מחזור היום,האם זה בסדר להתחיל את הכדורים בזמן הווסת?
    אני קצת חוששת לקחת כדורים שהיעוד שלהם לפי מה שהבנתי הוא לא לטיפול בצי'סטה,יש לי בדיקה למעקב אצל הרופאה בעוד שבועיים בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרימולוט נור לטיפול בצ'יסטה האם זה הגיוני? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/03/2016

צודקת הרופאה שיש הגיון בלקחת את הכדורים אבל אם משכת זמן ועכשיו את צריכה לקבל כבר מחזור אין טעם לקחת אותם או שתקחי עד שתקבלי את המחזור ואז הפסיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו