גלולות קלייר וטיפול בפלוקנול ואגיסטן נגד פטריה בנקתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות קלייר וטיפול בפלוקנול ואגיסטן נגד פטריה בנקתיק
    מירה
    28/02/2016

שלום,
    אני לוקחת גלולות באופן קבוע מזה כמה שנים. כרגע אני לוקחת מזה כמה חודשים "קלייר".
    לפני כחודש רופא הנשים אמר לי שיש לי פטריה בנרתיק ורשם לי כדור אחד של flucanol 150 מג' ומשחה תוך-נרתיקית בשם אגיסטן 2% למשך 3 ימים.
    ביצעתי את הטיפול כראוי וחל שיפור במצב והפטריה עברה לי.
    במהלך הטיפול לא הפסקתי לקחת את הגלולות, בשבוע השני של חפיסת הגלולות (ביום ה-8 של החפיסה לקחתי את הכדור flucanol ובאותו יום גם התחלתי את הטיפול באגיסטן, כפי שהורה לי הרופא).
    כעת אני בשבוע השני של החפיסה הבאה של הגלולות ולא היה לי דימום ביום שהיה אמור להיות.

אציין כי במהלך כל התקופה בה הייתי במהלך החפיסה הקודמת קיימתי יחסי מין עם בן זוגי והשתמשנו בקונדומים.

האם יש סיבה לדאוג ולהלחץ? האם זה הגיוני שעד עכשיו לא קיבלתי מחזור כשאני כבר במהלך השבוע השני לחפיסת גלולות הבאה וכמעט חודש לאחר הטיפול בפטריה?

אודה לתשובה בהקדם.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות קלייר וטיפול בפלוקנול ואגיסטן נגד פטריה בנקתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/03/2016

אין קשר בין טיפול לפטריה וגלולות קלייר. כנראה שלא קבלת מחזור כתוצאה מהשפעת הגלולה. עשי בדיקת הריון ביתית רק כדי לשלול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו