כאבים דמויי גאבי מחזור + אבחנה של אנדומטריוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים דמויי גאבי מחזור + אבחנה של אנדומטריוזיס
    סתיו
    03/03/2016

שלום רב.
    1.קיבלתי אבחנה של אנדומטריוזיס למרות שהיא בוצעה על בסיס של תיאור מקרה בלבד ובדיקת US, ללא התערבות כירורגית לכן אני תוהה האם להסתמך על דעתו של רופא אחד בלבד או לבדוק מול רופא נוסף.
    2. אני לוקחת כבר חודשיים גלולות סיזוניק במסגרת טיפול באנדומטריוזיס. במהלך חודש וחצי האחרונים אני מפרישה הפרשות ורודות-חומות מידי יום שטרם פסקו. בנוסף התחלתי לחוש כאבים באים והולכים שדומים לכאבי מחזור. לפעמים זה קורה בעת מאמץ אבל לרוב זה מגיע והולך לבד. תופעה שלא מוכרת לי ולא ברורה. האם זה יכול להיות קשור לאנדומטריוזיס?
    3. הגלולות הן בחבילה של 3 חודשים שבסופם אמור להגיע מחזור. האם ניתן להמשיך לקחת גלולות אלא או אחרות כדי להימנע ממחזור? הרי למעשה מטרת הטיפול היא להימנע מדימום שמקצין את האנדומטריוזיס אז בשביל מה צריך מחזור שרק יגרום לי סבל?

אודה להתייחסות ל-3 הסעיפים, תודה רבה מראש, הפורום שלכם מאוד עוזר לי שכאין נגישות לרופא טוב או תור קרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים דמויי גאבי מחזור + אבחנה של אנדומטריוזיס - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    03/03/2016

אנו לא יכולים לאבחן שום מחלה דרך האינטרנט, לכן אי אפשר לתת לך המלצות לטיפול.
    את חייבת להשלים בירור כאבי בטן וגם בירור של אנדומטריאוזיס.
    אחרת כל אבחנה ללא בירור מקיף זה ניחוש בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו