האם יתכן שהכאבים נובעים מביוץ.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יתכן שהכאבים נובעים מביוץ.
    i.k
    04/03/2016

הי שלום,
    אני בת 22 בתולה.
    אני מקבלת מחזור מגיל עשר כל חודש.
    מלפני שנה וחצי בערך התחלו לי בהפרש של כמה חודשים כאבים מטורפים שבוע ואפילו פחות לפני המחזור כאבים בבטן התחתונה בצד ימין.
    הכאבים האלו לא כאבי מחזור זה כאבים שאני מיתקפלת בלי יכולת ליישר את הבטן וכאילו שריר תפוס לי שם וכשאני מנסה ללכת אני גם מרגישה את הכאב.
    האם יכול להיות שזה ביוץ ? והאם יכול להיות שזה לא בכל מחזור אלא אחת לכמה פעמים?
    יש לציין שכדורים נגד כאבים לא עוזרים והכאבים עוברים מאיליהם אחרי יומיים בערך.
    תודה והמשך יוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יתכן שהכאבים נובעים מביוץ. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/03/2016

ביוץ קורה שבועיים לפני קבלת המחזור מציעה לך בזמן שיש לך התקף כאבים שכזה לפנות לבדיקת רופא נשים לבדיקת מקור הכאבים כולל גם אולטראסאונד אגני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

i.k
    07/03/2016

עשיתי בדיקת אולטרסאונד ושם צוין שיש לי נוזל בדוגלס בכמות בינונית.
    מה זה אומר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/03/2016

שהיה כנראה ביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו